martes, 2 de abril de 2013

AGENDA DONES ABRIL 2013, AJUNTAMENT DE BARCELONA






US RECOMANEM
Durant tot l'any  
XXI Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona
Enguany s'estrena amb una programació anual. La Mostra, després dels seus vint anys d'activitat, segueix apostant per la promoció i difusió del treball de les cineastes en particular i de la cultura de les dones en general. En la seva 21a edició presentem una sèrie de novetats: la programació s'estendrà al llarg de l'any a través de programes i seus diferents, com a fruit d'un treball col·laboratiu amb d'altres entitats o institucions; s'obriran nous espais monogràfics; es duran a terme tallers creatius i s'inaugurarà un espai on-line. La Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona és un espai concebut per donar a conèixer i posar en valor la creació cinematogràfica femenina i per convidar als diferents públics a descobrir la circulació de noves mirades pre- sents en el cinema de les dones, mirades que estan enriquint i transformant les pràctiques culturals així com el conjunt de la creació audiovisual. Sessions el 4, 8, 15 i 18 d'abril. Consulteu la web.
Lloc: Filmoteca de Catalunya, Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, Espai Francesca Bonnemaison,. Diversos llocs
Organitza: Drac Màgic - Cooperativa Promotora de Mitjans Audiovisuals. Hi col·labora: Centre Dona i Literatura
Més informació: www.dracmagic.cat/mostra/wp-content/uploads/2013/03/programa_mostra.pdfwww.mostrafilmsdones.catmostra@dracmagic.cat
Dimecres, 3 d'abril   de 09:30 a 14:30 h
Jornada: 'Ciutats segures en l'àmbit de l'espai públic i el gènere'
Ponències i taules de treball. Taula de benvinguda: Alain Le Saux, Francina Vila, Antoni Balmón, Mireia Solsona, Montserrat Gatell. Cloenda a càrrec de Montserrat Pallarès i Ramon Torra.
Lloc: Espai Francesca Bonnemaison. c/ Sant Pere Més Baix 7 2n
Organitza: Xarxa Internacional Dones de Metropolis
Més informació: www.metropolis.org
Dijous, 4 d'abril   a les 18 h
Lliurament del I Premi Barcelona a l'empresa innovadora en conciliació i temps
En el decurs de l'acte, el Sr. Victor Küppers, formador expert en actituds i habilitats personals, pronunciarà la conferència 'La gestió de l'entusiasme'. L'acte serà presentat per la periodista Lídia Heredia. Cal confirmar assistència.
Lloc: Ajuntament de Barcelona. Plaça Sant Jaume 1
Organitza: Ajuntament de Barcelona i Fundació Surt
Més informació: T. 933 428 380 i empresesnust@bcn.cat
Fins el 5 d'abril   de 10 a 20:30 h
Exposició: 'Et correspon, ens correspon'
Exposició a favor de la coresponsabilitat i la igualtat entre homes i dones. Amb la participació desinteressada d'humoristes gràfics que reflecteixen amb humor i ironia els problemes per conciliar la vida personal, familiar, laboral i d'oci.
Lloc: Biblioteca Horta - Can Mariner. c/ Vent 1
Organitza: Biblioteca Horta - Can Mariner i CIRD
Més informació: b.barcelona.cm@diba.cat i T. 934 208 285
Dilluns, 15 d'abril   a les 18 h
Presentació de Resultats: 'La Violència Masclista: Tractament dels Mitjans de Comunicació i Prevenció a l'Entorn Universitari'
Presentació dels resultats de l'anàlisi: 'Impacte de les Recomanacions sobre el tractament de la Violència Masclista als Mitjans de Comunicació 2012' (7ª edició), elaborat des de l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya i presentació de l'estudi 'Creences de l'alumnat de la UdL sobre la Violència de gènere', elaborat des del Centre Dolors Piera d'Igualtat d'Oportunitats i Promoció de les Dones de la Universitat de Lleida. Intervenen: Yolanda Bardina, Mavi Carrasco, Marta Corcoy, Francina Vila. Presenta: Carolina Barber, presidenta de l'ADPC.
Lloc: Col·legi de Periodistes de Catalunya. Rbla Catalunya 10
Organitza: Col·legi de Periodistes de Catalunya
Més informació: T. 933 011 677 i adpc@adpc.cat
Fins el 20 d'abril   de 10 a 13 i de 16 a 22 h
Exposició: 'Al principi va ser la paraula'
Fotografies de Dani Lagarto Fernandez. En paraules de l'autor de l'exposició: "Ens apropem a tretze dones que treballen per la pau a Israel i Palestina i a través de trobar-nos amb les seves mirades, els seus anhels,i les seves trajectòries vitals, podem marcar un nou mapa emocional de la religió i del conflicte que la dessagna, i conèixer a algunes de les responsables que l'esperança no hagi abandonat per complet el Pròxim Orient". Gratuït.
Lloc: Centre Cultural Albareda. c/ Albareda 22-24
Organitza: Centre Cultural Albareda i CIRD
Més informació: T. 932 916 322
Fins l'1 de setembre  
Exposició: 'Ser Dona. Avui'
Les dones reflexionen sobre com els canvis socials i les noves possibilitats tant científiques com mèdiques obren noves oportunitats. Una aplicació interactiva permet als visitants consultar informació sobre els canvis fisiològics que experimenten les dones en les diferents fases de la seva vida. Uns retrats de gran format il·lustren la vida de la dona en imatges: infantesa, adolescència, plenitud, maternitat, menopausa i envelliment actiu.
Lloc: Museu Marítim de Barcelona. Av de les Drassanes s/n
Organitza: Fundació Dexeus Salut de la Dona
Més informació: T. 932 274 715 i fundacio@dexeus.com
ACTIVITATS CULTURALS
Arts escèniques
Dijous, 4 d'abril   a les 21:30 h
Cicle de concerts En clau de dona: 'Margott Vaum'
Els concerts se celebren el primer dijous de cada mes. Propers concerts, el 2 de maig, el 6 de juny i el 4 de juliol. Gratuït.
Lloc: Espai Jove Boca Nord. c/ Agudells 37-45 bxs
Organitza: Espai Jove Boca Nord
Més informació: www.bocanord.cat
Dilluns, 8 d'abril   a les 20 h
Cicle de cinema Lluites en femení: 'Las 13 rosas'
Direcció: Emilio Martínez-Lázaro. Espanya. 2007. Idioma castellà. Narra la història de las Trece Rosas (o 'las menores'), un grup de noies, vinculades gairebé totes a las Juventudes Socialistas Unificadas, empresonades i condemnades quan va acabar la Guerra Civil. Gratuït. Aforament limitat.
Lloc: Centre Cívic Sagrada Família. c/ Provença 480 entl
Organitza: Centre Cívic Sagrada Família
Més informació: T. 934 508 917
Dimecres, 10 d'abril   a les 19 h
Presentació del documental: 'Sabtu' d'Albert Prat
Sabtu ('dissabte', en indonesi), narra les històries de diferents dones indonèsies que practiquen la prostitució. L'objectiu és senzill: donar a conèixer les històries personals d'aquestes dones a través de converses íntimes per tal d'aconseguir entendre el què i el com que les ha portat a la seva situació actual. La majoria de les entrevistes es van fer de nit, en les ciutats de Yogyakarta i Surakarata, a la illa de Java. Gratuït. Aforament limitat.
Lloc: Casa Àsia. Av Diagonal 371-373 bxs
Organitza: Casa Àsia
Més informació: comunicacion@casaasia.es
Exposicions  
Fins el 5 d'abril   d'11 a 14 h i de 15:30 a 21 h
Exposició 'Active Africa'
La missió principal de Active Africa és contribuir en la millora de l'educació dels nens i les nenes més pobres de Malawi i Kenya. També treballen en l'àmbit de la sanitat i en el reconeixement de les dones. Amb aquesta mostra fotogràfica donen a conèixer el continent africà i tots els seus projectes.
Lloc: Centre Cívic Casa Orlandai. c/ Jaume Piquet 23 bxs
Organitza: Centre Cívic Casa Orlandai
Més informació: T. 932 524 262
Fins el 10 d'abril  
Mostra d'art en femení
La mostra s'ha fet a partir d'un concurs previ i pretén donar visibilitat a l'art fet per dones a Nou Barris. Les disciplines artístiques incloses són pintura, fotografia, il·lustració, dibuix etc...
Lloc: Centre Cívic Torre Llobeta. c/ Santa Fe 2-LB bxs
Organitza: Centre Cívic Torre Llobeta
Més informació: cctorrellobeta@yahoo.es, T. 933 585 614 i www.cctorrellobeta.es
Fins el 13 d'abril  
Exposició Vides Brodades
Lloc: Centre Cívic del Besòs. Rbla Prim 87-89
Organitza: Pla Comunitari Besòs-Maresme
Més informació: T. 932 564 901
Fins el 15 d'abril   de 16 a 20 h
Exposició: 'Daintifyt, esforç i delicadesa' de Lesley Yendell
Intregada al Festimal Mirada de Dones, la instal·lació s'inspira en una desapareguda fàbrica de sostenidors irlandesa, Daintifyt, on van treballar bàsicament dones. Per a elles aquesta fàbrica va representar una oportunitat de guanyar diners amb les seves habilitats com a cosidores. La desaparició de Daintifyt i d'altres fàbriques similars (fagocitades per les multinacionals) va significar també el perill de l'oblit d'una forma de treballar, d'un tipus d'amistad i d'una complicitat laboral. Lesley Yendell, artista anglesa resident a Catalunya, ha participat en àmbits europeus en projectes de community art com Regenerate, a Irlanda del Nord, i amb performances como l'exposada a la National Review of Live Art de Glasgow, o al City of Women Festival d'Eslovènia. El seu art se centra en la transformació d'objectes quotidians entrecreuant disciplines per generar allò insòlit, allò provocatiu i allò estranyament bell.
Lloc: Ca la Dona. c/ Ripoll 25 pral
Organitza: Festimal Mirada de Dones i Ca la Dona
Més informació: www.festivalmiradasdemujeres.com
Fins el 16 d'abril   de 9 a 21 h
Exposició: 'Itineraris de vida; Dones compromeses amb Catalunya'
Amb l'assistència de la Regidora i/o en qui delegui.
Lloc: Casal de Barri Folch i Torres. c/ Reina Amàlia 31-33
Organitza: Casal de Barri Folch i Torres
Més informació: T. 933 294 295
Lectures i presentacions de llibres
Dimecres, 3 d'abril   De 18 a 20 h
Presentació del llibre: 'Violencia de género y las respuestas de los sistemas penales' d'Encarna Bodelón
Intervé: Mireia Solsona Garriga. Diputada adjunta a Educació, Igualtat i Ciutadania. Diputació Barcelona. Presentació: Encarna Bodelón González. Profa. Filosofia del Dret. UAB. Directora del grup de recerca Antigona. Taula Rodona amb Inmaculada Montalban Huertas. Presidenta de la Comissió d’Igualtat del Consejo General Poder Judicial; Raquel Eskurriol Martínez. Associació Tamaia i Mercè Claramunt Bielsa. Presidenta de l’Associació Dones Juristes. Clou l'acte, Maribel Cárdenas Jiménez.
Lloc: Espai Francesca Bonnemaison (Sala la Cuina). c/ Sant Pere Més Baix 7
Organitza: Grup de recerca Antigona. UAB.
Més informació: T. 935 812 274
Dijous, 4 d'abril   a les 19:30 h
Espai Llegim i Compartim: 'Dona i Mite a la literatura'
Espai de lectures compartides on la dona és un dels eixos principals, audiovisual sobre l'evolució de la imatge de la dona com a mite i xerrada-debat. A càrrec de Marisa Ordóñez, escultora, pintora i professora d'arts plàstiques.
Lloc: Centre Cívic Matas i Ramis. Feliu i Codina 20
Organitza: Centre Cívic Matas i Ramis
Més informació: www.centreshg.net/matasiramis
Divendres, 5 d'abril   a les 18 h
Traduir l'escriptura femenina
A propòsit del llibre d'Emily Dickinson, Poemes 1-600. Fue culpa - del Paraíso. Edició bilingüe i CD. Sabina editorial, 2012.
Lloc: Espai Francesca Bonnemaison (Sala la Cuina). c/ Sant Pere Més Baix 7 2n
Organitza: Centre de Recerca en Estudi de les Dones (UB)
Més informació: T. 932 684 218, www.bonnemaison-ccd.org/, T. 934 481 399 i duoda@ub.edu
JORNADES I ALTRES CONFERÈNCIES
Dijous, 4 d'abril   a les 19 h
Xerrada: 'Kalam farigh (palabras vacías), o sea, del discurso sobre la literatura árabe contemporánea y la epistemología'
A càrrec de Jolanda Guardi de la URV. Metodologia de la investigació feminista. Gratuït.
Lloc: Centre Cívic Pati Llimona. c/ Regomir 3 bxs
Organitza: Seminari Interdisciplinar de metodologia de recerca feminista (Simref)
Més informació: www.simref.net
Sessions els dies 4, 11, 18 i 25 d'abril i 2 i 9 de maig.   de 18 a 21 h
Curs: 'Violència Juvenil. Un repte per a l'educació.'
L'educació per a la convivència i la ciutadania ha de promoure l'adquisició d'uns valors, donant suport als joves a manifestar i tenir una actitud d'empatia i de confiança envers els altres. La prevenció de la violència amb joves és una eina educativa bàsica per millorar processos d'inclusió social, millora de l'èxit escolar i prevenció de situacions de vulnerabilitat, tant des de la vessant de gènere com d'interculturalitat. Destinat a mestres, educadors, educadores, pares i mares i d'altres professionals vinculats al món juvenil. A càrrec de Cèlia Premat, treballadora social, educadora social i llicenciada en Antropologia Social i Cultural. Preu 95 euros. Cal inscripció prèvia.
Lloc: Escola d'Adults ACIDH. c/ Siracusa 53
Organitza: Associació Àmbit d'Investigació i Difusió Maria Corral
Més informació: T. 932 722 950 i info@ambitmariacorral.org
Dilluns, 8 d'abril   a les 19:30 h
Xerrada-debat: 'Una aproximació a María Zambrano'. Segona sessió
A càrrec d' Elisabeth Uribe Pinillos. Llicenciada en Història i Màster en Estudis Interdisciplinaris de la Dona en DUODA.
Lloc: Centre Cívic Matas i Ramis. Feliu i Codina 20
Organitza: Dones d'Horta
Més informació: www.centreshg.net/matasiramis
Dimarts, 9 i dijous, 11 d'abril   a les 19 h
Col·loqui: 'La dona i el seu cos: cultura sexual i reproducció entre el franquisme i la transició democràtica'
Coordinat per Sara Fajula Colom (Museu d'Història de la Medicina de Catalunya i Col·legi de Metges de Barcelona) Societat Catalana d'Història de la Ciència i la Tècnica. Dimarts 9 d'abril: Ágata Ignaciuk (Universidad de Granada) 'Publicidad farmacéutica y género: anuncios de la "píldora" en España (1964-1983)'. Dijous, 11: Eugenia Gil (Universidad de Sevilla) 'Reproducción y anticoncepción en Sevilla desde finales del franquismo a la transición democrática'.
Lloc: Institut d'Estudis Catalans. c/ Carme 47 bxs
Organitza: Societat Catalana d'Història de la Ciència i Tècnica (Institut d'Estudis Catalans)
Més informació: www.iec.es
Dimarts, 9 d'abril   a les 15 h
Conferència: 'Quelques réflexions à propos des femmes auteurs en France' per Martine Reid
Reid és catedràtica a la Université Lille, especialista en literatura francesa del segle XIX i autora de nombrosos articles i llibres, entre els quals cal destacar Signer Sand: L'oeuvre et le nom (2003), Des femmes en littérature (2010) i George Sand (2013), biografia publicada per Gallimard. L'acte serà en francès.
Lloc: Facultat de Filologia. G.V. Corts Catalanes 585
Organitza: Centre Dona i Literatura. Facultat de Filologia UB
Més informació: www.ub.edu/cdona/
Dissabte, 13 d'abril   a les 18 h
Cicle de Documentals: 'Las dones immigrades qüestionem el paradís': Projecció de: 'D-Construyendo - Parte de mí -'
L'objectiu del cicle és la denúncia de la manca de drets de les dones immigrades, el qüestionament d'una societat europea que ni acull ni comparteix, ans al contrari, margina les dones immigrades, invisibilitza la seva presència, precaritzant el treball. Podem superar les experiències traumàtiques que ens han fet mal? De la mateixa manera que el Fènix que reneix de les seves cendres, les nostres protagonistes es reinventen mentre segueixen en el trànsit que suposa la vida. Amb Patrícia Louro, Micol Pacoraro, Manewa Gutiérrez, Mercè Salom i Ingrid de la Torre. Conferència posterior a càrrec de Beatriu Masià (TAMAIA).
Lloc: Espai Francesca Bonnemaison. c/ Sant Pere Més Baix 7 2n
Organitza: Sindihogar
Més informació: T. 932 684 218
FORMACIÓ
Tallers als PIAD
Del 5 d'abril al 24 de maig   de 10 a 12 h
Taller de moviment conscient: benestar per al cos i per a la ment'
Un temps per connectar amb el cos i sentir com estem. Tenir cura de nosaltres mateixes. Relaxar tensions. Moure'ns amb suavitat. Respectar les nostres limitacions i incentivar les habilitats. Adonar-nos de què és el que ens va bé. Compartir i sentir el recolzament del grup. Gratuït. Cal inscripció prèvia al PIAD.
Lloc: Centre Cívic Can Basté. Pg Fabra i Puig 274-276
Organitza: Punt d'Informació i Atenció a les Dones (PIAD) de Nou Barris
Més informació: piad_noubarris@bcn.cat i T. 932 916 867
Del 10 d'abril al 3 de juliol   de 12 a 14 h
Taller: 'Grup de Creixement personal per a dones'
Es tracta d'un espai que ens ajudarà a conèixer-nos, compartir i relacionar-nos, i trobar eines per millorar el nostre benestar. Treballarem, tenint en compte com ens afecta el fet de ser dones, qüestions com l'autoestima, la comunicació i les relacions interpersonals. Adreçat a dones de qualsevol edat interessades en treballar aspectes personals. Gratuït. Cal inscripció prèvia
Lloc: Punt d'Informació i Atenció a les Dones (PIAD) de l'Eixample. c/ Mallorca 219 3r
Organitza: Punt d'Informació i Atenció a les Dones (PIAD) de l'Eixample
Més informació: piad_eixample@bcn.cat i T. 932 562 819
Del 10 d'abril al 26 de juny   de 12 a 14 h
Taller: 'Grup de creixement personal per a dones'
Es tracta d'un espai d'ajuda i escolta mútua, que ens permetrà trobar eines per millorar el nostre benestar. Treballarem per afavorir l'autoestima, la comunicació i les relacions interpersonals. Taller per a dones de qualsevol edat interessades en treballar aspectes personals. Gratuït. Cal inscripció prèvia al PIAD.
Lloc: Oficina d'Atenció Ciutadana del Districte d'Horta-Guinardó. c/ Lepant 387
Organitza: Punt d'Informació i Atenció a les Dones (PIAD) Horta-Guinardó
Més informació: piad_horta@bcn.cat i T. 934 200 008
Del 19 d'abril al 5 de juliol   de 12:15 a 14:15 h
Taller: 'Grup de Creixement personal per a dones'
Es tracta d'un espai d'autoconeixement, d'escolta mútua, per compartir i experimentar vers la millora del nostre benestar. A través d'un procés vivencial, d'expressió emocional, de comunicació autèntica i assertiva. Per a dones majors d'edat interessades en treballar aspectes personals. Gratuït. Cal inscripció prèvia.
Lloc: Centre Cívic Casa Sagnier. c/ Brusi 51-61 bxs
Organitza: Punt d'Informació i Atenció a les Dones (PIAD) de Sarrià-Sant Gervasi
Més informació: piad_sarriasantgervasi@bcn.cat i T. 932 002 602
Del 19 d'abril al 14 de juny   de 17 a 19 h
Taller de feminitat: 'Dansa oriental mística'
Connectarem amb el nostre cos i en especial, amb la nostra feminitat sagrada, arrelant-nos des de l'alegria, pacificant-nos amb nosaltres mateixes i amb el nostre entorn, i brillant com a dones, totes juntes. Adreçat a totes aquelles dones que tingueu ganes de descobrir, explorar, experimentar la vostra feminitat , compartir en grup, divertir-vos dansant, dedicar-vos un temps per a vosaltres mateixes, fora de la rutina i de l'estrès. Gratuït. Cal entrevista prèvia al PIAD. Places limitades.
Lloc: Centre Cultural Albareda. c/ Albareda 22-24
Organitza: Punt d'Informació i Atenció a les Dones (PIAD) de Sants-Montjuïc
Més informació: piad_santsmontjuic@bcn.cat i T. 932 918 731
Altres tallers
Dimarts, 2 d'abril  
Taller: 'Documental creatiu'
Amb Belkis Vega. Guionista i directora de cinema. Ha dirigit més de 50 documentals, alguns dels quals han obtingut premis nacionals i internacionals. Des del 1993 combina la creació amb la docència de documental a l'Escola Internacional de Cine i TV de San Antonio de los Baños (EICTV), a l'Escola Superior de Cine i Audiovisuals (ESCAC) i al Màster de Documental de l'Escola de Cine de Barcelona (ECIB), així com de Direcció i Producció de cine digital de la Universitat de la Laguna amb el Centre d'Estudis de Cine de Canarias (CECAN). El Taller comença el dia 2 d'abril, però encara queden places! Hi ha l'opció de cursar només la part teòrica.
Lloc: Espai Francesca Bonnemaison. c/ Sant Pere Més Baix 7 2n
Organitza: Drac Màgic
Més informació: T. 932 160 004
Del 9 d'abril a l'11 de juny   de 18 a 19 h
Taller: 'Defensa personal per dones'
No cal tenir cap preparació física prèvia. En aquest taller aprendrem a contrarestar les agressions més habituals a dones. Preu, 50.08 euros. Cal inscripció prèvia. Places màximes: 12.
Lloc: Centre Cívic Joan Oliver - Pere Quart. Comandant Benitez 6
Organitza: Centre Cívic Joan Oliver - Pere Quart
Més informació: T. 933 398 261
De l'11 d'abril al 13 de juny   de 19 a 20 h
Taller: 'Abdominals hipopressius'
Són exercicis indicats per a la ràpida recuperació de la dona en el postpart, per col·locar els òrgans interns, tonificar el sòl pelvià, recuperar la cintura i recuperar la libido. També serveixen per reduir els mals d'esquena. Les dones embarassades i les persones amb hipertensió no poden fer aquestes exercicis. Preu, 50.08 euros. Cal inscripció prèvia. Places màximes: 18.
Lloc: Centre Cívic Riera Blanca. Rier Blanca 1-3 bxs
Organitza: Centre Cívic Riera Blanca
Més informació: T. 934 480 499
PREMIS I CONVOCATÒRIES
Fins el 30 d'abril  
4rt premi Aurora Gómez: 'A la lluita feminista en l'àmbit laboral'
El premi es convoca amb la voluntat de reconèixer aquelles persones, col·lectius, entitats o organitzacions socials que s'hagin distingit en un projecte o acció realitzada en l'àmbit laboral i sindical dirigida a eradicar les discriminacions per raó de gènere i posar en valor el treball de les dones i la seva contribució als drets de ciutadania al llarg dels anys 2012-2013. Consulteu les bases al web de l'entitat.
Lloc: Fundació Cipriano García. Via Laietana 16 soterrani
Organitza: Fundació Cipriano García
Més informació: fcg@ccoo.cat, T. 934 812 781 i www.fciprianogarcia.ccoo.cat
Fins el 3 de maig  
I Concurs de Fotografia 'Dona Llum 2013'
L'associació DONA LLUM convoca el primer Concurs de Fotografia amb l'objectiu de promoure el part respectat a Catalunya. El guanyador o guanyadora del concurs serà anunciat en la jornada que organitza l'associació a Barcelona el proper 1 de juny de 2013 sota el lema "Part en progrés: no destorbeu. Factors que faciliten o interfereixen en el procés de part".
Lloc: Casal de Barri Congrés-Indians. c/ Manigua 25-35
Organitza: Dona Llum associació catalana per un part respectat
Més informació: donallum.com/acerca-de/i-concurs-de-fotografia-dona-llum-2013
Fins el 3 de maig  
El vídeo del minut. Convocatòria 2013
És una invitació a totes les dones per a que visibilitzin el seu punt de vista utilitzant el registre audiovisual. Enguany el tema de la convocatòria és 'La meva generació'. Organitza: TRAMA (coordinadora Estatal de Mostres i Festivals de cinema, vídeo i multimèdia realitzat per dones).
Organitza: TRAMA
Més informació: www.elvideodelminuto.net i www.movibeta.com
Obert el plaç de creació. Presentació de propostes del 8 a l'11 de juliol.   De 10 a 14 i de 16 a 20 h
Mostra: 'Díscola menopausa. Política radical' dins de FemArt 2013
Quatre paraules que pretenen imitar la simultaneïtat expressiva de les arts visuals i plàstiques i que volen convidar les artistes a parlar d'allò que no es parla, a mostrar allò que no es veu, a canviar allò que sembla immutable... A la Mostra hi poden participar les dones que ho desitgin. Es poden presentar obres de qualsevol disciplina artística (arts visuals, escèniques, musicals), sempre que girin entorn el tema proposat. Presentació de propostes a Ca la Dona. Consulteu les bases al web. La Mostra d'Art de Dones FemArt, és un espai d'interrelació d'artistes des d'on reivindicar el valor transformador del treball entre dones. I això, a més a més, ho hem fet sempre des de la perspectiva d'art compromès amb el canvi i la crítica social.
Lloc: Ca la Dona. c/ Ripoll 25 pral
Organitza: Ca la Dona
Més informació: www.caladona.org/femartfemart@caladona.org i T. 93 412 71 61

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Muchas gracias por visitar EL BLOG DE LAS COSAS QUE NOS GUSTAN y por tu comentario.

Saludos.