lunes, 11 de noviembre de 2013

BOCATAS DELICATESSEN EN BARCELONA: LOS MEJORES PLACERES A DOS MANOS


FUENTE: TIME OUT BARCELONA

AQUÍ TENÉIS 17 SITIOS DE BARCELONA PARA DISFRUTAR DE UNA GRAN EXPERIENCIA GASTRONÓMICA A BUEN PRECIO. 

(AVISO IMPORTANTE: NO LEER CON HAMBRE!!!!)


Sandwichez



Els cracs de l'entrepà

1

El Kiosko

  • 1/4
  • Recomanat
Brad Ainsworth, el xef que va propulsar l'hamburguesa gurmet a Barcelona amb el minúscul Bacoa, també va obrir Kiosko, el mateix concepte però amb un espai més ampli i còmode, i obert al carrer. Tasteu qualsevol de les seves delicioses receptes amb la salsa especial de chutney, patates casolanes i ja em direu.
  1. Marquès de l'Argentera, 1, Born-Ribera, 08003
INFORMACIÓ
2
Can Conesa
Can ConesaScott Chasserot

Can Conesa

  • 1/4
  • Recomanat
No oblidem que l’entrepà de frankfurt forma part, des de fa temps, de la nostra cultura culinària (també per celíacs). Un clàssic viu dels entrepans a casa nostra. Tasteu el de carn d'olla i salsa de la Marta.
  1. Llibreteria, 1, Gòtic, 08002
INFORMACIÓ
3
Sagas
Sagas

Sagàs

  • 3/4
  • Recomanat
Els germans Rovira, amb estrella Michelin al restaurant-masia Els Casals de Sagàs, s'han instal·lat a Barcelona. I practiquen el noble art de l'entrepà gurmet, farcit amb les bestioles i els vegetals que ells fan crèixer a la seva granja del Bages. Val la pena tastar delicadeses com l'entrepà xinès amb cansalada de porc. Tot directe de la terra, sense intermediaris.
  1. Pla de Palau, 13, Born-Ribera, 08003
INFORMACIÓ
4

Fastvínic

  • 1/4
  • Recomanat
El Sergi de Meià, factòtum de Fastvínic, va inaugurar l’espai adjacent d’entrepà gurmet “per dignificar l’entrepà” i alhora difondre la filosofia gustativa de l’ecogastronomia, de la qual és ideòleg i acèrrim practicant. I val a dir que practica el que predica: per a cada ingredient ha cercat un productor de proximitat escollit. Els entrepans teŀlúrics.
  1. Diputació, 251, Eixample Dret, 08007
INFORMACIÓ
5

Paprika Gourmet

    Homenatge a Ossifar: aconseguir certs embotits és tan difícil com la cerca que féu Indiana Pons de la porcella rostida. Si n’hi ha algun car de trobar aquí és el pastrami, embotit d’origen jueu fet de la part noble de la vedella en salmorra, després especiada i fumada. I en un entrepà, ja ni en parlem. Hem trobat les dues coses a la botiga de productes gurmet hongaresos Paprika. En tenen tres varietats: amb cogombres i mostassa de mel, amb xucrut i mostassa de taronja, i amb enciam i maionesa. Feu aquí el vostre primer esmorzar amb pastrami: combina la lleugeresa del pernil dolç amb la matèria noble de la vedella.
    1. Lepant, 311, Eixample Dret, 08025
    INFORMACIÓ
    6
    Quimet d'Horta
    Quimet d'HortaScott Chasserot

    Quimet d'Horta

    • 1/4
    Tradició i veterana vinculació al barri fan d’aquest bar cantoner un clàssic entre els hortencs. Els seus entrepans, especialment els de truita, són venerats a tota la ciutat.
    1. Pl. Eivissa, 10, Horta-Guinardó, 08032
    INFORMACIÓ
    7
    bread and circuses
    bread and circuses©Ivan Giménez

    Bread & Circuses

    • 3/5
    • 1/4
    Susannah Taylor i Katherine Engelhardt hi han obert una sandvitxeria. Des del seu blanc impoŀlut ens assalta una frase escrita en vermell: “Sí, som americans. No, no fem hamburgueses". La primera sandvitxeria 'made in USA' de Barcelona prepara una mescla d'entrepà clàssic i creatiu. però són americans, i això vol dir contundent: vegeu barbaritats com la barbaritats com el 'mufaletta' (xoriço de Pamplona, salami, pepperoni, pernil dolç, mozzarella, provolone, amanida i pa de focaccia d’oli)
    1. Blasco de Garai, 59
    INFORMACIÓ
    8

    Taverna Can Roca

    • 4/5
    • 2/4
    • Recomanat
    Can Roca és un temple dels esmorzars de forquilla, però els d’entrepans a dues mans no es queden enrere. Una prova: el de cansalada viada, fina i torradeta, coberta per una picada d’all i julivert i sal de Maldon. La incorporació de piparra dolça (pebrot verd basc) hi neutralitza el gust picant i salat. Amb un pa ben torrat, és una apoteosi cruixent. Mai el salat no havia sigut tan dolç. 
    1. Gran de Sant Andreu, 209, Sant Andreu, 08030
    INFORMACIÓ
    9

    Les Truites

    • 1/4
    • Recomanat
    Un cambrer del Penedès, Joan Antoni Miró, va obrir un bar a Barcelona. El va dedicar a la truita: era l’única cosa que sabia cuinar. 34 anys després, Les Truites s’ha convertit en un referent, amb unes 150 varietats a la carta (entre elles, de caviar i marisc). Un entrepà de truita? Ell recomana menjar-lo en dues fases: amb un primer tall de truita més suau i un segon més gustós i potent. Com, per exemple, el de truita de bolets i de botifarra negra amb bacó i patata. Cruix el pa i puja la intensitat del gust a la boca, brutal. Miró, que es va inventar ginys per fer les truites que tenia al cap, afirma que se sent “sol com a únic exponent de la truita evolucionada”.
    1. Reus, 22, Sarrià-Sant Gervasi, 08022
    INFORMACIÓ
    10
    El Filete Ruso
    El Filete Ruso

    El Filete Ruso

    • 2/4
    En aquesta hamburgueseria d'alta volada hi podreu trobar el filet rus que li dona nom: una hamburguesa de carn seleccionada i passada per farina. El seu bistec tàrtar també està a l'alçada de les circumstàncies.
    1. Enric Granados, 95, Eixample Esquerre, 08005
    INFORMACIÓ
    11
    Sandwichez
    Sandwichez

    Sandwichez

    • 1/4
    • Recomanat
    Aquesta petita cadena d'entrepans, muntada per qui va ser director de Viena, ofereix entrepans freds i calents fets amb bona matèria prima i imaginació. El que triomfa més és el New Yorker, una delícia de pastrami amb espinacs, mostassa i ceba sofregida. El café és molt bó, la llet és fresca de granja. Trobareu dos establiments més a Amigó, 63, i Via Augusta, 117.
    1. Capitán Arenas, 3, Sarrià-Sant Gervasi, 08034
    INFORMACIÓ
    12
    Louise se va
    Louise se va

    Louise Se Va (Cafè Bar)

    • 1/4
    Al Louise Se Va us podeu cruspir entrepans i amanides amb noms de llegendes del rock'n'roll tan bons com econòmics. L'ambient és jove i els cambrers ofereixen un tracte cordial. Una delícia a ritme de tres per quatre.
    1. Plaça d'Eivissa, 11, Horta-Guinardó, 08031
    INFORMACIÓ
    13
    Bar Guixot
    Bar GuixotMaria Dias

    Bar Guixot

    • 1/4
    • Recomanat
    Dinar o sopar  amb un entrepà, una crep o una amanida. Fins aquí, cap novetat. Però, per qui ha entrat al Guixot, hi ha un abans i un després en aquest tipus de restaurants. Aquí, els entrepans són molt diversos, molt complets i amb combinacions que els fan exquisits (tasteu el “Gòtic”, de pollastre, alvocat, albergínia, maionesa i brie). Igual que les creps o les amanides. L'ambient és molt distès, i el tracte, excel·lent. –M.C
    1. Riereta, 8, El Raval, 08001
    INFORMACIÓ
    14
    Panino Silvestre
    Panino Silvestre

    Panino Silvestre

    • Recomanat
    L'empresari de la moda Gonzalo Comellas s'ha reinventat com a empresari dels entrepans. El Panino Silvestre és porducte de les seves estades a Milà: hi trobareu entrepans italians, com han de ser; calents per fora i freds per dins. Tot l'embotit ve directe de Milà. Hi podeu menajr delícies com l'entrepà de 'porchetta' (porc rostit a la brasa amb mel) i també bones piadines.
    1. Major de Sarrià, 92, Sarrià-Sant Gervasi, 08017
    INFORMACIÓ
    15

    Ivan Giménez

    Carrot Café

    • 4/5
    • 1/4
    • Recomanat
    El lloc definitiu d'entrepans de Sant Martí: disposen de quatre menes de pans diferents fets a mida, que s'apliquen en receptes tant suggeridores com el de tonyina a la planxa amb maonesa de wasabi, o un molt català entrepà de pa de coca amb botifarra negra i allioli. També fan hamburgueses, bones i generoses, i tenen una carta de més de 40 cerveses d'arreu del món. I un pastís de pastanaga casolà, esclar.
    1. Tànger, 22, Poble-nou
    INFORMACIÓ
    16
    Bar Mendizábal
    Bar Mendizábal

    Bar Mendizábal

    • 4/5
    • 1/4
    • Recomanat
    El Mendi –com el coneixen els seus acòlits–, més que un negoci al carrer, és un tros de carrer convertit en negoci, perquè bàsicament no té local. Una barra adossada a una façana i unes taules a l'exterior conformen el mobiliari; l'estrafolària fauna dels Andes Ravalers s'encarrega de posar-hi la resta. Al Mendi podeu prendre una copeta de peu al carrer, fent amistats inesperades, o reposar a la terrassa de la plaça del Canonge Colom, Hi fan uns entrepans orgiàstics amb matèria primera de la Boqueria que recomano per fer esponja abans dels cubates.
    1. Junta de Comerç, 2, El Raval, 08001
    INFORMACIÓ
    17
    Santa Burg
    Santa Burg

    Santa Burg

    • 1/4
    • Recomanat
    Un dels locals de la ciutat dedicats en cos i ànima a convertir l'hamburguesa en un aliment de qualitat, saludable i, sobretot, deliciós. Tenen una gran varietat d'hamburgueses de creació pròpia, que, sempre que és possible, es poden adaptar als gustos del client. No us perdeu la Richard Burger, amb ceba confitada, foie gras i ou. Xavier Pellicer, un dels socis, ha col·laborat en la creació de la carta.
    1. Vallespir, 51, Sants-Montjuïc, 08014
    INFORMACIÓ

    No hay comentarios:

    Publicar un comentario

    Muchas gracias por visitar EL BLOG DE LAS COSAS QUE NOS GUSTAN y por tu comentario.

    Saludos.