jueves, 20 de septiembre de 2012

PROYECTO "LOS MEDIOS DE COMUNICACIÓN Y EL SABER DE LAS MUJERES"


Ens complau presentar-vos i oferir-vos participar en el projecte “Els mitjans de comunicació i el saber de les dones” organitzat per L’Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació.

Teniu un ull crític respecte del gènere quan llegiu la premsa o mireu la televisió? Sou de les que us enfadeu quan veieu la publicitat que es fa servir als mitjans de comunicació majoritaris? Penseu sovint en fer denúncies públiques o escriure cartes al director davant del sexisme dels mitjans? Si és així, us agradarà aquest projecte!

“Els mitjans de comunicació i el saber de les dones” pretén realitzar una anàlisi qualitativa sobre la representació de les dones als mitjans de comunicació comptant amb la participació activa de les dones dels municipis que formen part de l’Observatori, entre ells Barcelona.

El projecte vol recollir les experiències de les dones com a consumidores dels mitjans de comunicació i de les vostres propostes. La posada en comú d’aquestes recomanacions donarà lloc a l’elaboració d’indicadors que permetin noves orientacions comunicatives.

Són tres les sessions de treball, totes elles al CIRD, C. Camèlies, 36, BCN:

1ª sessió: dilluns 08 d’octubre a les 18 hores – Organització per la realització de les observacions qualitatives per part de les dones.

2º sessió: dilluns 22 d’octubre a les 18 hores – Seguiment del treball: recollida de dades, debat i avaluació.

3º sessió: dilluns 3 de desembre a les 18 hores– Presentació de l’informe final.

Nombre de dones: entre 25 i 30 per rigorós ordre d’inscripció.

Cada sessió tindrà una durada de 1.30 hores.Període d’inscripció: del 18 de setembre al 2 d’octubre, mitjantçant el full d'inscripcióhttp://www.agendadonesbcn.org/files/FITXAINSCRIPCIO.pdf enviat a cird@bcn.cat.


Per a més informació truqueu al 93 285 03 57 o escriviu a cird@bcn.cat.Per a més informació sobre l’Observatori de les dones en els mitjans de comunicació: www.observatoridelesdones.orgUs hi esperem!

Centre d'Informació i Recursos per a les Dones (CIRD)
Regidoria de Dona i Drets Civils
Ajuntament de Barcelona
Camèlies, 36-38
08024 Barcelona
T. 932 85 03 57
cird@bcn.cat
http://www.bcn.cat/dona

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Muchas gracias por visitar EL BLOG DE LAS COSAS QUE NOS GUSTAN y por tu comentario.

Saludos.