lunes, 27 de enero de 2014

MERCADILLOS DE FIN DE SEMANA (BARCELONA)


FUENTE: TIME OUT


Seguim la pista a les cites on la roba i els complements de segona mà, 'vintage' i d'autor són protagonistes


IMAGEN

©Flea Market



Per als que busqueu llibres i vinils antics, per als amants dels mobles retro, i per als que aposten per la roba i els complements de segona mà. Aquests són alguns dels mercats del cap de setmana que no us podeu perdre.



Pròximament

Brick Lane BCN

  • Recomanat
Nova edició del mercat de roba 'vintage' que reuneix una selecció de les marques com Desh, Horacia, Kinky Merengue, Lab Couture, La Petite Parade, Layelfish, Psychocandy,  Retales de Pandora i Rita Loves Vintage. Després de l'èxit de les darreres edicions, Brick Lane estrena ubicació al barri Gòtic, i com sempre no hi faltaran els Gintònics ni la música... No els perdis la pista.
  1. Pipoca Portaferrissa, 8, Gòtic, 08002
  2. Ds feb 1
INFORMACIÓ

The Boy Market

Neix The Boy Market, el mercat de disseny, moda, vintage i complements per a nois, una cita que tampoc es poden perdre les noies que aposten per les peces unisex. Seguiu-los de prop i sabreu què es cou al streetstyle de capitals com Londres i Toronto, entre d'altres.
  1. Corretger5 Corretger, 5, Born-Ribera
  2. Ds feb 8
INFORMACIÓ

Demanoenmano

  • GRATIS
Nova edició del mercat de segona mà i artesania,  una proposta que aglutina els amants del 'vintage' i els creadors alternatius, la música i l'art.
  1. CCCB. Centre de Cultura Contemporània de Barcelona Montalegre, 5, El Raval, 08001
  2. Ds feb 8
INFORMACIÓ
Flea Market Barcelona

Flea Market

  • GRATIS
Els del Flea Market tornen a la càrrega, que vol dir que s'aproderen de la plaça Blanquerna i planten el mercat de segona mà, el lloc on trobar petits tresors amb forma de llibre, disc, roba, complements de moda... però també un espai on admirar individus seleccionant, destriant el gra de la palla. La bona notícia és que aquesta tardor hi haurà Flea Market un cop al mes.
  1. Carrer Portal de Santa Madrona Portal de Santa Madrona, Raval, 08001
  2. Dg Febr 9 - Dg Març 9
INFORMACIÓ

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Muchas gracias por visitar EL BLOG DE LAS COSAS QUE NOS GUSTAN y por tu comentario.

Saludos.